Цветан Цветанов участва в честванията на 22 март във Велико Търново /снимки/

Мисия

22-03-2017, 10:51

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Зам-председателят на ГЕРБ връчи на опонентите си картичка с №11 - номера на партията, която дава реални решения за България

„Щастлив съм, че и тази година имам възможността да съм във Велико Търново за празника на града! Днешната дата е емблематична не само за старата столица, но и за всички българи. Припомняме си победната битка на Цар Иван Асен ІІ при Клокотница преди 787 години, в чест на която е построена църквата „Св. 40 мъченици”. След тази славна победа България възвръща статута си на Велика сила.” – това каза днес във Велико Търново заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Водачът на листата на партията за Великотърновски район по традиция беше сред първите, пристигнали в църквата „Св. 40 мъченици” за Светата празнична литургия. Той, заедно с евродепутатът от ГЕРБ Ева Майдел, кметът на общината инж. Даниел Панов и кандидат-депутати от ПП ГЕРБ региона се включиха в празничното шествие от църквата до сградата на общината. По време на шествието Цветанов раздаде на стотици граждани картички с надпис „Любовта към Отечеството превъзхожда всички световни добрини, затова винаги и преди всичко България! Честит празник! Честита Пролет!”

„За мен бе удоволствие да разговарям с хората, изпълнили празничните улици на старата столица и да отправя своите поздравления по повод празника. Имах възможност да поздравя за празника и опонентите ни от БСП в старата столица. Връчих им картичка с номера на партията, която дава реални решения за България – 11.” – сподели водачът на листата на ГЕРБ за Великотърновски избирателен район Цветан Цветанов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов