Даниел Панов : Благодаря на всички, с които заедно подготвихме и реализирахме програмата за Празника на Велико Търново

Мисия

23-03-2017, 12:03

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът изказа благодарност и на положилите грижи за сигурността в града

Изказвам своята лична, на екипа си и от името на всички граждани и гости сърдечна и искрена благодарност на всички институции и хора, с които отново организирахме и реализирахме въздействаща и запомняща се програма за Празника на Велико Търново 22 март!

Специални благодарности изказвам на всички, които положиха грижи за сигурността и безопасността на десетките хиляди хора, които съпреживяха с нас Празникът на Велико Търново. Благодаря им, че направиха всичко възможно празникът отново да премине без инциденти.

Благодаря на всички, както за професионализма, така и за страстта и емоциите, които вложихме в организиране и провеждане на събитията от предпразничната и празничната програми.

Благодаря за вдъхновението, креативността и отдадеността на всеки и на всички, които вложихме част от себе си в тази впечатляваща програма.

Благодаря на всички, които искрено вярват, че „Обединени можем да постигнем онова, което никой от нас не би могъл да направи сам“ не е просто израз,  а начинът, по който със сърце и душа мислим и работим за Велико Търново. Този стил е основата, както на постигнатите успехи, така и залог за новите ни, предстоящи, още по-впечатляващи постижения.

Още веднъж благодарности и поклон!

 

Даниел Панов

Председател на УС на НСОРБ

Кмет на Община Велико Търново

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов