Двама пияни, един без книжка и един дрогиран хвана полицията за денонощие

Крими

26-03-2017, 12:36

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Трима са в ареста, образувани са бързи производства

Неправоспособен водач установиха служители на РУ – Елена. Вчера при провеждане на специализирана полицейска операция е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“, управляван от 41-годишния К. Б. от Елена. В хода на проверката е установено, че водачът не притежава необходимото свидетелство за управление на автомобила и е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е започнато бързо производство.

Двама водачи, употребили алкохол са установени в Г. Оряховица и с. Драганово. Вчера сутринта на ул. „Иван Момчилов“ в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил „Сеат Толедо“, управляван от 44-годишния В. Н. от с. Писарево. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,51 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Същата вечер в с. Драганово е извършена проверка на мотопед, без регистрационни табели, управляван от неправоспособния И. Г. (32 г.) от същото село. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,83 промила. И. Г. е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По двата случая са започнати бързо производства.

В Долна Оряховица е установен водач, употребил наркотични вещества. Тази нощ в 00,35 ч. на ул. «Г. Измирлиев» е извършена проверка на лек автомобил «Опел Астра», управляван от  26-годишния А. Г. от с. Крушето. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин и канабис. Той е дал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувано бързо производство.         

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов