Даниел Панов към общински съветници: „Стига кухи фрази срещу Старата столица”

Животът

31-03-2017, 06:00

Снимка:

Община В. Търново

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Великотърновският кмет припомни на левите местни парламентаристи, че предизборната кампания свърши

По време на вчерашното заседание на Великотърновски общински съвет кметът Даниел Панов припомни на групата общински съветници от БСП, че предизборната кампания вече е приключила. „Стига кухи фрази пред медиите и празни твърдения срещу Старата столица. Ако имате конкретни предложения, заповядайте да ги обсъдим сериозно. За последно това се случи през 2013 година – с г-жа Марияна Бояджиева имахме добър диалог. След това нишката някъде се скъса”, категоричен бе Панов.

Близо 800 000 лева ще бъдат вложени през новата година само в инфраструктурата и подобряването на средата в населените места от общината. Фондът по програма „Местни инициативи”, чрез която кметовете и кметските наместници кандидатстват за финансиране на собствени проекти, достигна 450 000 лева. Ремонти на улици, тротоари и площади е акцентът праз настоящата година, след като парковете и детските площадки в селата вече са обновени. Отделно, над 300 000 лева ще бъдат вложени в инфраструктурата и по инвестиционната програма на Община В. Търново.

През 2017 г. Община Велико Търново ще стартира изпълнението на проект по Програмата за трансганично сътрудничество „България – Румъния 2014-2020”, чрез който ще бъде насърчено и стимулирано местното селскостопанско производство и занаятчийството. 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов