Неправоспособен опита да пробута фалшива книжка на полицаите

Крими

04-04-2017, 14:19

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Отново хванаха и дрогиран шофьор, чакаме присъдите им до дни

Неправоспособен водач, представил неистинско свидетелство за управление на автомобил пред полицейски служители. Тази нощ в 01,30 ч. на кръстовище между улиците «Н. Габровски» и «Йоновка» в областния град е извършена проверка на лек автомобил »Фолксваген Голф», управляван от неправоспособния Б. Д. (24 г.) от Д. Оряховица. В хода на проверката водачът е представил на униформените неистинско свидетелство за управление на возилото. 

Друг неправоспособен е установен в с. Царски извор. Вчера по обяд при проверка на мотопед, управляван от 47-годишния М. Й. от същото село е установено, че водачът не притежава необходимото свидетелство за управление на возилото и се е качил на него в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. 

 Водач, употребил наркотични вещества, хванаха още служители на Пътна полиция. Тази нощ в 01,40 ч. на ул. «Михаил Кефалов» в областния град е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 18-годишния С. Й. от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис. Той е дал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. 

И по трите случая са започнати бързи производства, които до дни ще доведат до присъди за нарушителите 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)