Три медала завоюваха дамите от боксов клуб „Локомотив” в Държавния шампионат

Спорт

13-04-2017, 09:34

Снимка:

БК Локомотив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В надпреварата участваха 140 състезателки от над 30 клуба от страната

С три медала – един сребърен и два бронзови, приключи участието си Боксов клуб „Локомотив” в Държавния личен шампионат по бокс за жени и девойки в Разград. Държавното първенство се проведе в спортна зала „Лудогорец” в Разград, като в него участваха 140 състезателки от над 30 клуба от страната.
Василена Цветанова завоюва сребърен медал в категория до 54 кг. Боксьорката на „Локомотив” победи на полуфинала с технически нокаут в първия рунд Дебора Кирилова от Търговище. Бронзови медалистки станаха Симона Росенова в категория 46 кг. и Йоанна Йорданова в категория 51 кг.
В категория до 60 кг. Ивелина Георгиева се класира на 5-то място.
В седмицата преди великденските празници в спортна зала „Никола Петров” текат усиление двуразови тренировки (сутрин от 10.00 ч и вечер от 18.00 ч). В тях участие вземат боксьорите от юношеската възраст (15-16 г), които искат да зарадват горнооряховската публика на предстоящото първо домакинство - Държавно лично и отборно първенство по бокс за юноши, което ще се проведе от 21 до 25 юни в спортна зала „Никола Петров”. Участие в спарингите взимат и четири деца на възраст от 14 до 16 г, които са от родното селище на треньора Свилен Русинов. Те приключват днес лагера си в Арбанаси.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов