Инж. Даниел Панов : Възкресение означава надежда!

Мисия

14-04-2017, 09:23

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Обръщение на кмета на община Велико Търново

Братя и сестри в Христа,

Скъпи граждани на община Велико Търново,

Пред нас са дните на Възкресение Христово – най-светлия празник, тържество на светлината и надеждата за всички хора по света.

Възкресение е символ за това как животът побеждава смъртта, истината побеждава лъжата, правдата побеждава неправдата и любовта побеждава омразата.

Възкресение означава надежда. Възкресението ни показва, че това, което е преходно и незначително, не е последното нещо в живота. Възкресение е история на надеждата.

Ние се нуждаем от надежда както от въздуха, за да дишаме. Надеждата ни предпазва в тежки дни от отчаяние, а в добри дни – от лекомислие. Надеждата ни дава сила, за да не се предаваме никога. Тайната на Възкресението се състои в сигурността, че накрая побеждава любовта, а не омразата, истината, а не лъжата, животът, а не смъртта.

Пожелавам на всички светли и благословени празнични дни. Нека Христос възкръсне в сърцата ни!Да бъдем с най-близките си и обични хора. Да дадем подкрепа на възрастните и любов на децата. Да бъдем озарени в душите си от светлината на Възкресение Христово. Да учим децата и младите хора на нашите изконни български и православни ценности.

Нека както някога нашите предци 40 дни се поздравяваме с „Христос воскресе“!

Даниел Панов

Председател на УС на НСОРБ

Кмет на община Велико Търново

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов