Тридневен уъркшоп по Хюмън дизайн ще се проведе в старата столица

Животът

21-04-2017, 08:00

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Водещ и специален гост е международният преподавател Алокананд Диас дел Рио

Уъркшоп по Системата на Дизайн на човека (Хюмън дизайн) ще се проведе утре (21 април) от 19:00ч. в бизнес сградата на ул. „Асен Златаров” във Велико Търново. Събитието ще продължи и в събота и неделя от 10:00 до 18:30ч. Водещ и специален гост на уъркшопа е Алокананд Диас дел Рио –  международен преподавател и директор на Испанското Хюмън Дизайн училище. 
Събитието ще започне с безплатна въвеждаща лекция с превод на български език. Желаещите да присъстват трябва да се регистрират предварително в 18:30ч. В следващите два дни – 22 и 23 април, Диас дел Рио ще обясни какво представлява системата на Хюмън дизайн и ще изготвя индивидуални карти на участниците. 
Хюмън Дизайн е задълбочен анализ на личността, който се базира на традициите на астрологията, системата от Чакри, И-дзин и Кабалла. Личната хюман дизайн карта се изготвя чрез рождената дата и дава специфични знания за чертите на характера, здравословното състояние, психологическите особености, дарбите и уязвимите места на човека. 
„Хюмън дизайн е графика, която важи за всеки човек, защото всички сме еднакви. И въпреки това, всеки от нас е уникална версия на човешкия род. Системата ни учи как да обичаме и да разбираме себе си. Помага ни да научим, че не страхът, не емоциите, а техният превес над нас са проблем.”, обясни пред журналисти днес Алокананд Диаз дел Рио. 
Той е пряк ученик на Ра Уру Ху – основател на системата на дизайн на човека. Преди това е бил седем години в комуната на духовния учител и философ Ошо в Индия. Посещението на Диас във Велико Търново е по покана на „Парагон Хюмън Дизайн” и инструктора Диана Димитрова.   

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов