Нов спортен център бе открит във Велико Търново - velikotarnovo.utre.bg

Нов спортен център бе открит във Велико Търново

22 април 2017, 13:05 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Велико Търново

„Хемус” предлага отлични условия за тенис, тенис на маса, падел, скуош, фитнес, йога и спортни танци

Нов спортен център бе открит днес във Велико Търново. Комплексът „Хемус” предлага отлични условия за тенис, тенис на маса, падел, скуош, фитнес, йога и спортни танци. Спортната база се намира в района на автогара „Запад” и работи всеки ден от 7 до 22 ч. За правилното и оптимално провеждане на заниманията се грижат квалифицирани треньори.

Заместник-кметът на Старата столица Снежана Данева-Иванова уважи церемонията по откриването на спортен център „Хемус”. Тя поздрави инвеститорите – семейство Георгиеви, като им връчи Старопрестолна грамота от името на кмета Даниел Панов. Призът е за развитието на спортната инфраструктура в града.

Комплексът разполага с шест тенис корта. Два от тях са отопляеми и покрити с балон, което ги прави единствените подходящи за тренировки през зимния сезон в целия Великотърновски регион. Базата включва също игрища за падел и скуош, фитнес център и три мултифункционални зали, подходящи за спортни танци, йога и тенис на маса. Ресторант и магазин също са на разположение на великотърновци.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета