Семейството на Йоанка събира средства за нова химиотерапия

Животът

23-04-2017, 14:00

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Досегашната е спряла действието си, нужни са 25 000 евро за нови медикаменти

Семейството на 7-годишната Йоанка Христова от Велико Търново, болна от тумор в мозъка, отново събира средства за лечението на детето. След направен ядрено-магнитен резонанс на 17-ти април е установено, че досегашната химиотерапия е спряла да действа и две от туморните частици се увеличават, за което трябва да се приложи нова с нови медикаменти, от която едната ще е с пълна упойка в гръбначния стълб. Семейството разполага с пари за присаждането на стволовите клетки, но за съжаление няма нужните за новите химиотерапии, които ще са на стойност 25000 евро, а може и повече.

7-годишната Йоана Христова страда от злокачествен тумор в мозъка. Синеоката красавица веч повече от година се бори за живота си в клиника в Турция. От началото на 2016 г. Йоана претърпя четири тежки операции за отстраняването на злокачествения тумор, който се оказал изключително рядък и малко познат дори в световен мащаб.

Историята на Йони трогна хиляди хора от цялата страна, а също и българи зад граница. Така бяха събрани средствата за първите операции. Сумата, която е необходима за продължаващото лечение обаче, е непосилна за семейството на детето, което отново апелира хората с добри сърца да подадат ръка на Йоанка. Семейството благодари на всички, които им помагат и подкрепят в битката за живота на детето.

Дарителската сметка е: BIC UNCRBGSF BG57UNCR70001522551105 УниКредит Булбанк Титуляр: Йоана Христова Христова



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов