Осъдиха хулиган, обиждал и ударил полицай

Крими

24-04-2017, 16:54

Снимка:

Апелативна прокуратура

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Павлин А. ще се среща 10 месеца с пробационен служител

Съдът одобри постигнатото с Районна прокуратура – Габрово споразумение, с което 28-годишен мъж е осъден за  хулиганство.

Павлин А. се призна за виновен и е осъден на 10 месеца пробация със задължителни мерки - регистрация по настоящ адрес и задължителни срещи с пробационен служител и поправителен труд - 10 % удръжки от трудовото възнаграждение за срок от 1 година, за това, че на 04.11.2016 г. на площад «Игото», извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, съпроводено със съпротива срещу орган на властта.

В изпълнение на задълженията си полицаите спрели за проверка л.а.“Фолксваген Голф“. След спиране на превозното средство полицейските служители извършили проверка на документите на шофьора. През това  време  намиращия се на задната седалка обвиняем започнал да буйства, въпреки отправеното му разпореждане да остане в колата, отворил задната врата с ритник, излязъл навън и веднага се нахвърлил върху полицаите с думите „какви сте вие бе“, „ще си правя каквото искам“ след което посегнал и нанесъл удар с юмрук в областта на гърдите на полицейския служител.

Споразумението има последици на влязла в сила присъда.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов