Отчет за текущото изпълнение на проектите представят на днешната сесия на ВТОбС

Животът

27-04-2017, 09:13

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

В 9 ч. в старата столица започна редовно заседание на Великотърновския общински съвет. На  днешната сесия ще бъде представен отчет за текущото изпълнение на проектите и междинна оценка на Общинския план за развитие.

На две питания от общински съветници ще отговаря кметът инж. Даниел Панов. Първа въпрос задава Валерия Дончева, след нея е въпросът на Николай Илчев.

По време на заседанието ще бъдат представени отчет за текущото изпълнение на общинските проекти, финансирани със средства от ЕС и държавния бюджет, както и междинна оценка на Общинския план за развитие на Община Велико Търново за периода 2014 - 2020.

Ще бъдат обсъдени и промените по приходната и разходната част на Бюджета към 31 март 2017 г. на Община Велико Търново и на Инвестиционната програма за 2017 година. Общинските съветници ще утвърдят решението на комисията за определяне на кандидат, спечелил конкурса за избор на управител, за възлагане на управлението на „Царевград Търнов“ ЕООД, гр. Велико Търново и оттегляне на действащия управител.

Великотърновските съветници ще обсъждат и промяна на вида и намаляване на капацитета на Център за настаняване от семеен тип за деца/младежи без увреждания на ул. „Ильо 2 войвода“ №4 с капацитет 15 места в Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания с капацитет 13 места, както и промяна на вида и намаляване на капацитета на Център за настаняване от семеен тип за деца/младежи без увреждания на ул. „Любен Каравелов“ №26 с капацитет 8 места в Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания с капацитет 6 места.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)