Великотърновското ОУ „Бачо Киро“ отпразнува 45 години от създаването си

Велико Търново Лайф

28-04-2017, 11:57

Снимка:

Община В. Търново

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Кметът приветства учители и ученици

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов приветства преподавателите, учениците и служителите на Основно училище „Бачо Киро“ по време на тържественият концерт  в чест на 45-та годишнина от създаването на училището.

Пред събралите се в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ Даниел Панов изказа благодарности на първият директор на училището, почетният гражданин на Старата столица Гинка Стефанова и съратничкта и при основаването на училището Гинка Върбанова.

„Благодаря на всички преподаватели, че учат децата не само по предметите от учебната програма, а и на родолюбие и освен добро качество на образованието ги подготвят и за това да бъдат горди великотърновци, активни граждани, достойни българи и добри хора.

Благодаря на всички, които с ежедневният си упорит и последователен труд превърнаха ОУ „Бачо Киро“ в едно от най-добрите училища във Велико Търново.

Благодаря на възпитаниците на училището, които ежегодно печелят множество регионални, национални и международни награди и по този начин доказват високото качество на обучението в своето училище, печелят престиж и признание за Велико Търново, като водещ образователен център в България“- каза в приветствените си думи Кметът на Община велико Търново Даниел Панов.

Събитието продължи с концерт на възпитаниците на училището



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов