50-годишен юбилей чества ДГ „Здравец” в Първомайци

Животът

02-05-2017, 17:14

Снимка:

Община Г. Оряховица

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

С голям детски празник бе отбелязан 50-годишният юбилей на ДГ „Здравец” в Първомайци. В своеобразна сцена за изпълненията на малките таланти се превърна дворът на детската градина.

Празничната седмица започна с тържествен водосвет и продължи с весело детско парти, среща с бивши и настоящи служители на детското заведение и фотоизложба под мотото „Един ден в детската градина”

Кулминация на честванията бе празничният концерт под надслов „Имало едно време ... има и сега...”. На открита сцена в двора на детската градина децата поздравиха присъстващите с много танци.

Гости на 50-годишнината на детската градина бяха заместник-кметът на Община Горна Оряховица Йорданка Кушева, Милена Николова, директор на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности и здравеопазване, международни връзки”, инж. Розалия Личева, началник на РУО - Велико Търново, Екатерина Миновска, ст. експерт предучилищно възпитание в РУО, доц. д-р Рени Коцева, зам.- декан на Педагогически факултет на ВТУ, кметове на селата Първомайци и Правда Ясен Янков и Венета Василева, общински съветници, родители.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов