Четири медала за борбата от Държавното първенство в Сливен

Спорт

06-05-2017, 09:44

Снимка:

регнюз,архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Шампион в категория до 50 килограма стана Юсни Юсниев

Четири медала спечелиха борците от региона на Държавния лично-отборен шампионат по свободна борба за юноши (18 – 20 години). Шампион в категория до 50 килограма стана Юсни Юсниев от горнооряховския „Локомотив“. Титлата е втора за него през този сезон.

По пътя към златото Юсни Юсниев постигна четири последователни победи, в които не даде и точка на противниците си. В класирането в категорията Атанасов е трети, пореден медал за него от държавно първенство, а Велев е пети. Двама борци на великотърновския клуб „Илия Павлов“ стигнаха до финалната схватка в категорията си, но я загубиха. При 66-килограмовите Максим Иванов падна в спора за златото от Веселин Петров от Димитровград.

Пети в категорията е Тодор Димов от „Етър Виктори“, седми е Мартин Цачев от „Илия Павлов“, осми Бончо Момъков от „Локомотив“.

aИвайло Нанчев направи поредното си силно състезание, но се препъна на финала до 96 килограма. Възпитаникът на Мирослав Колев загуби златото от Адел Бакър от АСК „Сливен“, когото би през зимата, и трябваше да се задоволи със сребро.

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов