Старата столица е домакин на National Geographic KIDS и „Клуб Малки откриватели“

Животът

08-05-2017, 11:28

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Проявите са в парк Марно поле

"Учи, забавлявайки се!" е мотото, под което National Geographic KIDS за трета поредна година отправя предизвикателство към всички любознателни деца в нашата страна. Активностите по време на образователната обиколка "Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" са вдъхновени от изследователския и научен опит на National Geographic и целят да подобрят знанията на децата по един съвременен, но забавен начин.

На 8 май в парк „Марно поле“ "Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" ще предложи на децата многобройни игри и работилници - викторината "Невероятно, но факт! ", игрите "Познай думата" и "Познай динозавъра" заедно с холограми на древни влечуги, оцветяване с боички на касички-динозаври, моделиране с глина, експозиции на открито, щура лаборатория и още много други забавни и познавателни игри.

Веселото градче на National Geographic KIDS гостува във Велико Търново, като по традиция стотици деца и техните родители участват в целодневните занимания, които са напълно безплатни.

"Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" се провежда с генералното партньорство на Банка ДСК и с любезното съдействие на Община Велико Търново.

Организатор на "Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" е списание National Geographic KIDS, което се издава от СББ Медиа АД. В портфолиото на SBB Media влизат едни от най-популярните списания в България - National Geographic, Elle, Cosmopolitan, Men's Health, Harper's BAZAAR, Журнал за жената, Кулинарен журнал, Здравен журнал, Story, Моето дете, както и интернет сайтовете Rozali.com, Cosmopolitan.bg, Nationalgeographic.bg, Elle.bg, gotvetesmen.com.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)