Международна киноложка изложба ще се проведе във В. Търново

Мисия

12-06-2017, 09:25

Снимка:

Община В. Търново

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Вече приемат заявки за участие, допускат се и кучета без родословие

Федерациято по кинология за Европа „Терра Тангра“ кани всички свои членове и симпатизанти на Международна киноложка изложба - FCE CACIB, която ще се проведе на 17 юни /събота/, във Велико Търново - парк Света гора.

Призовите награди са осигурени от частни дарители.

За участие ще се допускат кучета с и без родословие.

Желаещите могат да попълнят заявка за участие: http://bg.fce-fce.com/bg/zayavka. В случай, че формата за заявка е попълнена коректно, заявителят ще получи съобщение за успешно изпращане. Това е гаранция, че заявка е приета и кучето е записано за участие.

Дарения за провеждане на изложбaтa ще се приемат от организатора на мероприятието по банков път. Даренията може да са 40 лв или евровата им равностойност за едно куче.

КОНКУРСИ в BEST IN SHOW:

1. НАЙ-ДОБРА ДВОЙКА / BEST PAIR - участват мъжко и женско куче от една порода на един собственик, на възраст над 9месеца;

2. НАЙ-ДОБРА РАЗВЪДНА ГРУПА / BEST BREEDING GROUP - участват най-малко три кучета, от една порода, произведени от един развъдник;

3. НАЙ-ДОБЪР ПРОИЗВОДИТЕЛ / BEST PRODUCER - представят се мъжко или женско куче с неговото потомство, минимум от две майки /за мъжкото/ или двама бащи /за женското/. Сред потомците трябва да има кучета от двата пола. Участват от 3 до 5 потомци.

4. КОНКУРСИ ЗА ХЕНДЛЕРИ:

4.1. ДЕТЕ С КУЧЕ / CHILD WITH A DOG - за деца от 7 до навършени 13 години.

4.2. МЛАД ВОДАЧ / BEST JUNIOR HANDLER - за младежи от 13 до 18 годишна възраст.

4.3. ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОДАЧ / PROFFESIONAL HANDLER - за професионални водачи над 18 годишна възраст.

NВ! Всички кучета, записани за участие в конкурсите,трябва да са преминали оценка в ринг и тя да е минимум "Добър". Дарения за провеждане на конкурсите ще се приемат от организатора на мероприятието по банков път. Даренията за провеждане на конкурсите могат да са 10лв или евровата им равностойност.

NB! Tитла САС се присъжда във всеки от класовете: междинен, открит, работен и шампиони. За придобиване на титла Шампион на България са необходими три /3/ титли CAC.

В случай, че кучето е шампион на друга държава, за титла Шампион на България е необходима една титла CAC.

Същите условия са валидни и за кучетата от клас "Млади", за които се присъждат титлите JCAC, BJCAC и JCH.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов