Вокално студио „Таланти” става на десет години

Велико Търново Лайф

21-05-2017, 12:46

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Канят търновци на концерт на 26 май в голямата зала на община Велико Търново

Десет години от създаването си навършва Вокално студио „Таланти” при Народно читалище „Искра” във Велико Търново. С концерт под надслов „Песента е любов” певците и техните приятели ще отбележат празничното събитие от 18:30 часа на 26 май в голямата зала на Община Велико Търново. В концерта участие ще вземат и бивши възпитаници на студиото. На сцената ще се качат още група „Спейс” и балетно студио „Балетино”. 
Вокално студио „Таланти” е носител на множество награди и призови места от престижни международни и национални конкурси за млади поп и джаз изпълнители. Музикален педагог и ръководител на студиото е Венелина Пъневска, която многократно е отличавана с дипломи за високи художествени и педагогически постижения в областта на поп и джаз музиката. 
Вокално студио „Таланти” за изминалите 10 години успя да се нареди сред най-добрите вокални школи в България и да допринесе за издигане музикалния престиж на Велико Търново у нас и в чужбина. 
Програмата ще бъде разнообразна и интересна, а по време на концерта ще изпратим официално абитуриентите от музикалното студио, споделят организаторите.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов