Тази вечер е големият юбилеен концерт на Вокално студио "Таланти"

Велико Търново Лайф

26-05-2017, 14:19

Снимка:

личен архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

С празничен концерт "Песента е любов" от великотърновското Вокално студио "Таланти" при Читалище "Искра" ще отбележат 10 години от създаването си. Великолепните млади певци на школата ще зарадват публиката с най-добрите си изпълнения.

Вокално студио "Таланти" е носител на множество награди и призови места от престижни Международни и Национални конкурси за млади поп и джаз изпълнители. Музикален педагог и ръководител на "Таланти" е Венелина Пъневска, която многократно е отличавана с дипломи за високи художествени и педагогически постижения в областта на поп и джаз музиката. Под нейно ръководство, за десетте години от създаването си, Вокалното студио успя да се нареди сред най-добрите школи в България и да допринесе за издигане музикалния престиж на Велико Търново у нас и в чужбина.

Участие в концерта ще вземат и бивши възпитаници на студиото, които вече имат успешни професионални кариери в музикалните среди.

Организаторите обещават разнообразна и интересна програма, а по време на събитието символично ще бъдат изпратени талантите абитуриенти.

Водещ на концерта ще бъде Александра Димова, като нейн помощник ще видим аниматорът Вихрен Недялков.

Заедно с талантите ще се изявят и техните приятели от група „Спейс“ и балетна школа "Балетино". Концертът ще се проведе  на 26.05 /петък/, от 18:30ч., в голямата зала на Община Велико Търново.

Група "Спейс" е любителска формация, в състав: китари - проф. Минко Хаджийски, Деян Хаджийски и Нейко Генчев, и ударни инструменти - Иван Стефанов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов