Инж. Добромир Добрев : Да носим Горна Оряховица винаги в сърцата си!

Мисия

29-05-2017, 10:17

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Уважаеми жители и гости на Горна Оряховица,

На 29 май Горна Оряховица празнува своя ден в летоброенето на настоящето си. Като горнооряховчани имаме основателен повод да си спомним за историческите личности и върхове, за традициите и обичаите на нашия град, както и да си дадем сметка, че завещаното от предците ни наследство е повод за гордост и признание. Наш дълг е да пазим заветите на старите горнооряховчани и да ги предадем на поколенията след нас. Така, съхранили уникалния силен дух и богати традиции на нашето родно място, ще вървим напред и ще се радваме на бъдещите успехи.

Всеки ден с делата си ние променяме облика на Горна Оряховица. Това е израз на висока отговорност пред предизвикателството всички заедно да се грижим за новите придобивки, да им се наслаждаваме, но и да ги опазим.

Благодаря на всички, които обичат Горна Оряховица и с делата си градят доброто име и авторитета на нашия град. На младите хора пожелавам да съхранят своите енергия, устрем напред, креативност и идейност, за да бъдат достойни наследници за родовете си. Нека в празничния ден да си подадем ръце, както сме заедно и в делника. Нека продължим да работим сплотени, да споделяме трудностите и удовлетворението от успехите! Да носим винаги в сърцата си Горна Оряховица!

 

Честит празник!

 

Инж. Добромир Добрев

Кмет на Община Горна Оряховица



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов