ФК „Изгрев 93“ - с. Царевец грабна купата на Зоналното първенство за юноши - velikotarnovo.utre.bg

ФК „Изгрев 93“ - с. Царевец грабна купата на Зоналното първенство за юноши

29 май 2017, 16:26 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Свищов

Забележителни футболни заложби демонстрираха момчетата на треньора Ангел Ангелов

Забележителни футболни заложби демонстрираха момчетата на треньора Ангел Ангелов в Зоналното първенство за юноши. Младите спортисти заслужено спечелиха купата на Зоналното първенство с 14 поредни победи и нито една загуба във футболните срещи. Според статистиката, това е постижение, което  се случва за първи път в новата структура на футболните първенства в България. Отличните резултати гарантираха на футболистите на ФК „Изгрев 93“- с. Царевец участие в бараж, за класиране в по-горната елитна група Ю-19.

На тържествена церемония в село Царевец, секретарят на Зоналния съвет на БФС - В. Търново Игор Бакьов връчи купата на победителите и им пожела заслужено да заемат мястото си в елитната група. Кметът на община Свищов закичи с медали футболистите и им подари по една почетна значка от юбилейната серия „140 години свободен Свищов“. В обръщението си към тях Генчо Генчев каза: „За мен, като кмет на община Свищов, е удоволствие да Ви поздравя и да Ви пожелая още много бъдещи спортни успехи, които да ви водят от победа към победа!“. Той благодари на треньора на отбора, председателя на клуба и генералния спонсор ППОК „Изгрев 93“ за усилията, които полагат за развитието на спорта в община Свищов и връчи почетния знак на града на Ганчо Ламбев, а  на Ангел Ангелов  плакет, за заслугите му като треньор.

След тържествената част, събитието продължи с футболна среща между отборите на „Изгрев 93“ - с. Царевец и „Лозен“ - Сухиндол, която завърши с 6:3 за домакините.   Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета