Цветан Цветанов поздрави „Етър” за влизането му в елита - velikotarnovo.utre.bg

Цветан Цветанов поздрави „Етър” за влизането му в елита

29 май 2017, 18:12 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Велико Търново

„Вие сбъднахте мечтите на всички спортни запалянковци, свързани с Велико Търново!” – се казва в поздравителното писмо

Поздравително писмо до ръководството и играчите на футболен клуб „Етър” изпрати депутатът от Великотърновски район Цветан Цветанов. „Уважаеми състезатели и треньори на ФК „Етър“, скъпи приятели! Поздравления за това, че върнахте виолетовия отбор там, където е неговото място – в елитния футбол на България! Оглавявайки Втора лига и влизайки в професионалния Първи ешалон, Вие сбъднахте мечтите на всички спортни запалянковци, свързани по един или друг начин с Велико Търново!

Благодаря Ви затова, че демонстрирахте как трябва да се печелят победи – с хъс и труд, по честен и спортсменски начин. Това прави постижението ви още по-приятно за всички почитатели на футбола!

Като великотърновски народен представител, ще поддържам и занапред начинанията, полезни за развитието на спорта и ще продължа да подкрепям местната власт в тези усилия. Защото днес „Етър“ е призната сила, благодарение и на грижите на Община Велико Търново.

Затова благодарностите ми са и към кмета Даниел Панов и неговия екип. Благодарение инициативността на местната власт, доброто държавно управление и европейската солидарност, старата столица и една от нейните емблеми - „Етър“ имат истинско спортно бижу, каквото е реновираният в мандата на ГЕРБ стадион „Ивайло“.

Нека тук се изиграят още много победни за великотърновския отбор срещи! Честито, „Етър“, честито боляри!” – се казва в поздравителното писмо от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ в 44-то Народно събрание Цветан Цветанов.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета