Новият търновски споделен офис с Ден на отворените врати по повод официалното откриване

Мисия

30-05-2017, 12:30

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

На 1 юни 2017 г. (четвъртък) ще бъде официално открит новият споделен офис във Велико Търново – Freeдом21, намиращ се на ул. Стефан Стамболов 21. Той е проект на предприемаческата организация Start It Smart | VelikoTarnovo и маркетинг агенцията Shivachi.

Програмата ще започне в 8,00 ч. с новия формат събитие „Търновска закуска“, на която гост ще бъде д-р Калин Василев – основател на TarnovoRUNs. В неформален разговор той ще даде ценни съвети за здравословното хранене, как да си планираме и приготвяме бързо, лесно и вкусно храната. Всеки може да заповяда и да закуси във Freeдом21 за позитивно начало на деня.

Програмата продължава с пресконференция от 11 ч. в споделеното работно пространство, на която ще бъде представена идеята на този тип работна среда, визията и целите, които основателите си поставят.

След това започват активности, с които организаторите планират да изненадат и посрещнат посетителите. През целия ден всеки може да разгледа мястото, да научи повече за него, възможностите, които предлага и да се включи в програмата. Повече информация може да се намери в събитието във Facebook: https://goo.gl/7gxFbw.

За финал в 19 ч. Start It Smart | Veliko Tarnovo организира традиционното си SISiety събитие, този път насочено към фрийлансъри и хора от Велико Търново, които се интересуват от този тип работа. В програмата фрийлансъри от града ще разкажат за своите занимания и ще споделят опита си. След официалната част събитието ще продължи именно с неформални разговори. Повече информация можете да намерите на следния адрес: http://bit.ly/2rOx28x

 Напоследък споделени работни пространства вече могат да бъдат намерени в почти всеки голям град в България. Защо? Защото са удобни, вдъхновяващи и предпоставят много полезни социални контакти. По модел именно на тази интересна световна тенденция Велико Търново се сдоби със своето споделено работно пространство -Freeдом21. То вече е факт и е отворено всеки ден от 9 до 18 ч. Разполага с удобството на работното място и уюта на дома. За повече информация и запазване на място – свържете се на Facebook: Freeдом21.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)