Ръководството на полицията в Търново проведе среща с жителите на пет села в общината

Животът

31-05-2017, 10:14

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Има редовно полицейско присъствие, заявиха кметовете на населените места

Директорът на областната дирекция на МВР във В. Търново старши комисар Димитър  Машов, председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов и заместник-кметът проф. Георги Камарашев организираха приемна за граждани в с. Пчелище. Целта на инициативата бе на място да се запознаят с проблемите на жителите на пет населени места и при необходимост да се вземат мерки за подобряване организацията на работа на полицейските служители за осигуряване реда и спокойствието на жителите.
Местните хора изказаха задоволство от работата на полицейските и младши полицейските инспектори, които обслужват района. Те обясниха, че денонощно имат контакт с униформените и по всяко време могат да разчитат на тях. По думите на кметовете, в селата има редовно полицейско присъствие, усеща се респектът от това.
Кметовете и жителите поставиха въпроси, относно пътната безопасност и проблеми, касаещи пътната инфраструктура, знаковото стопанство и пътната маркировка. 
На срещата присъстваха още началникът на полицейското управление във В. Търново гл. инсп. Валентин Къндев, полицейски и младши полицейски инспектори, кметовете и жители на селата Велчево, Къпиново, Церова Коря и Миндя, председателя на сдружението на кметовете и кметските наместници в община В. Търново Благовеста Факирова.
Приемна с граждани предстои да бъдат организирани в Община Свищов на 6 юни от 10,00 ч., а от 11,30 ч. в Клуба на пенсионера в село Ореш.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов