Младежите от БСП подпомагат събирането на средства за лечение на Бориса

Животът

31-05-2017, 13:21

Снимка:

личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Детето е в болница в Китай

Младите социалисти от Велико Търново решиха единодушно да се включат в събирането на средства за лечението на 1-годишната Бориса, която се бори с последствията от тежко заболяване. Детето е в Китай, където трябва да проведе важна рехабилитация, която да позволи нормалното й развитие. За лечението са необходими средства, които са непосилни за семейството.

В тази връзка Младежкото обединение на БСП ще постави кутия за събиране на средства по време на традиционния си Безплатен базар в парка „Марно поле”(пред снек-бар „Фреш”), който ще се проведе на 1-ви юни от  10.30 до 14.30 часа.

"Бориса вече е дете на 1 година и 3 месеца. Голяма част от живота си тя прекара в Китай, в Болница за майчино и неонатологично здраве в Нанхай. Скоро ще приключи първия курс от престоя й тук. По различни причини той продължи доста по-дълго от очакваното. Въпреки непредвиденото удължаване, за наше огромно щастие, резултатите след проведения първи курс рехабилитация са добри! Бориса се представи геройски и постигна голям напредък! Вече самостоятелно започна да контролира главата си, има самостоятелен седеж, опора на ръцете и се учи да лази. Стана много активна и игрива. Нейната борба обаче продължава! Очаква се да са необходими поне още 3 курса рехабилитация, а вероятно и повече, за да успее да проходи. За щастие необходимата сума пари за първия курс престой в Китай, който приключва скоро, се събра успешно. Планирано е втория курс на рехабилитация да започне през месец септември 2017 год. Дарителската кампания продължава като се набират средства за предстоящите курсове рехабилитация", споделя майката на малката Бориса.

 

Дарителска банкова сметка:
Уникредит Булбанк АД
Титуляр: Бориса Досева Досева
Основание: Дарение
IBAN: BG62 UNCR 7000 1522 7449 18
BIC: UNCRBGSF

 

Paypal:
nie12@abv.bg
dilqna85@abv.bg



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов