Христо Гърбов гостува на търновската сцена с „Помощ, жена ми е луда!“

Велико Търново Лайф

07-06-2017, 09:18

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Постановката и музикалното оформление са дело на Орлин Дяков

Утре, 8 юни от 19.00 ч. в салона на читалище „Надежда“ във Велико Търново ще бъде представена театралната постановка „Помощ, жена ми е луда!“.

Христо Гърбов ще излезе на търновската сцена в ролята на главния герой Жюлиен Валадие, шеф на корпорация, където ще си партнира с театралните актьори Надя Банчева, Иля Пепеланов, Ралица Константинова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов и Ивайло Ненов.

„Помощ, жена ми е луда!“ е една от най-популярните съвременни постановки на френския драматург Жан Барбие, описана в стила на изисканата френска комедия, в която героите са агресивни, амбициозни и постоянно изпадащи в забавни ситуации. За първи път комедията е представена в парижкия „Театр дьо Нувоте“.

Служебните и семейни отношения на Жюлиен Валадие, който е шеф на важна корпорация създават безкрайни комични положения.

„Помощ, объркаха живота ми!“ крещи главният герой, обкръжен от твърде свадливата си жена и твърде изкусителните секретарки в офиса, от способния, но твърде „нежен“ счетоводител, и от ред други атрактивни екземпляри, които създават много забавни и смешни ситуации в ежедневието на фирмата. А горкият Жюлиен трябва да ги оправя.

Постановката и музикалното оформление са дело на Орлин Дяков, сценографията – на Цонко Цанев, а за костюмите на героите се е погрижила Виолета Радкова. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов