Мъж предлага екскурзия до Златни пясъци срещу самоличността на крадла

Животът

07-06-2017, 14:01

Снимка:

Иван Дамянов фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Иван Дамянов издирва жената, нагло свила телефон от детски магазин

Млад търновец предлага екскурзия за двама до Златни пясъци с включена закуска в тризвезден хотел за този, който разпознае и съобщи името на нагла крадла, свила посред бял ден мобилен телефон от детски магазин. За целта Иван Дамянов разпространява видео запис, направен от камерите в магазина.

Телефонът е оставен на една от касите от майка, която в този момент попълва данните си за участие в томбола. В магазина влиза обаче не толкова разсеяна възрастна жена със семейството си и само след секунди вижда телефона. Семейството и тръгва да излиза, тя уж също, но изведнъж се връща в магазина и свива устройството. После спокойно си тръгва…

„В телефона има важна лична информация и снимки и затова съм готов да предложа възнаграждение на първия, който ми посочи крадлата – екскурзия за двама в Златните с включена закуска за 1 ден в тризвезден хотел - анонимността ви е гарантирана, не се притеснявайте. Жената е възрастна - покажете снимките  видеото на вашите майки, лели, баби дали я познават и дали случайно не им е колежка!” – казва Иван Дамянов.

Мъжът първо се обърнал към полицията, но оттам му отговорили, че до 7 дни телефонът се води намерен. Едва след 7 дни може да се обяви за откраднат, ако дотогава въпросната дама не го върне или предаде в полицията.

Ако познавате жената от снимката и ви се ходи до морето – обадете се на Иван Дамянов на тел. 0895-84-85-25.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов