Млади великотърновци успешно завършиха Школа „Иглата“

Мисия

10-06-2017, 10:00

Снимка:

Диди Христова

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Част от тях ще продължат за работят с проекти на Start It Smart | Veliko Tarnovo

Стартиралият преди три месеца проект Школа „Иглата”, реализиран от рекламна агенция Shivachi в партньорство със Start It Smart Велико Търново, ще завърши с официално събитие. На него ще бъдат връчени сертификати на „школовците“, които в рамките на тези три месеца преминаха през обучения, практически задачи и се включиха в реализирането на проекти за клиенти на агенцията. То ще се състои на 13 юни (вторник) от 18 ч. в новото споделено работно място на Велико Търново – Free дом 21. Официални гости ще бъдат партньори на проекта в т.ч. представители на Великотърновски университет и Община Велико Търново. 
Школата предостави възможности в три основни направления: дизайн, програмиране, маркетинг, насочена най-вече към ученици, студенти и млади хора, които търсят развитие и практически опит в някоя от сферите. 
След кандидатстване в четири кръга, в което се включиха над 90 желаещи, 13 бяха одобрени и на 1 март 2017 г. стартираха своето „школуване“. След много самостоятелна и екипна работа участниците надградиха знанията си, сблъскаха се с професионални ситуации, с които се справиха смело и реализираха успешно задачите си. Една от тях бе създаването на бранда на Free дом21 , където те и работиха през времето, в което бяха ангажирани. 
Школа „Иглата“ е страхотна възможност за старт на кариера и придобиване на нови знания и контакти, без това да изисква пътуване извън Велико Търново. Освен да си тръгнат с препоръки и сертификати от Школата, някои от участниците ще имат възможност да продължат да работят с агенцията и проекти на Start It Smart | Veliko Tarnovo . 
 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов