Конференция "Водим бъдещето за ръка" започва в старата столица

Мисия

12-06-2017, 14:15

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Десета научно-практическа конференция „Водим бъдещето за ръка” започва днес във В. Търново. Министерство на образованието и науката, РИО – Велико Търново и Педагогическият факултет на ВТУ са организатори на събитието.

Конференцията се провежда под патронажа на образователния министър, ректора на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, областния управител и кмета на Велико Търново.

Тридневният форум ще бъде официално открит днес в 15.00 часа, в голямата зала на МДТ „Константин Кисимов“. В първия ден на конференцията са предвидени встъпителни доклади на тема „Поглед към бъдещето на предучилищното образование през погледа на бъдещите учители“, а за довечера е предвиден спектакъла „Звук и светлина”.

На 13 юни ще се проведат дискусионни форуми/уъркшоп по инициатива и домакинство на детски градини от област Велико Търново, посещение на културно-исторически забележителности и официална вечеря в Интерхотел Велико Търново. На 14 юни ще се отчетат резултатите от работата по тематичните направления от предходните два дни, ще бъдат обявени резултатите от областния конкурс за детска рисунка и ще се проведе награждаване на победителите.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов