Диян Славев хвана най-голямата риба на ежегодно състезание в Лясковско

Велико Търново Лайф

19-06-2017, 13:57

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В риболовната надпревара участваха 24 състезатели на възраст от 3 до 60 години

Ежегодното състезание по спортен риболов се проведе през уикенда в местността „Яза” в лясковското село Джулюница. Организатори на събитието от години са местната Ловно-рибарска дружинка и джулюнското читалище "Пробуждане-1896'', подкрепени с финансиране от Община Лясковец и фирма "Енигма''.
В риболовната надпревара участваха 24 състезатели на възраст от 3 до 60 години, разпределени в три категории. Мераклии да участват, въпреки дъжда, имаше - възрастни рибари - мъже и жени, млади момичета и много деца. Организаторите бяха осигурили грамоти за всички участници, а за класиралите се на челните места имаше многообразие от предметни награди - атрактивни пособия за риболов, а за всички деца - рекламни тениски.
При мъжете най-добър рибар е Диян Славев, нежният пол отсрами Ангелина Добрева, а при децата първо място заслужи Ивелин Бориславов. В категория "Най-голяма риба" първенството отново е за Диян Славев.
В награждаването на призьорите се включиха кметът на общината д-р Гецова, заместник-областният управител Детелина Борисова, както и председателят на Общинския съвет Даниела Арабаджиева и председателят на дружинката Румен Стойков. Те пожелаха още много успехи на всички риболовци, наслука през целия ловен сезон и поздравиха наградените за уменията и майсторството им в риболова.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов