Канят горнооряховчани да се запознаят как ще протече мащабен проект

Мисия

19-06-2017, 15:45

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Първата копка ще бъде направена на 3 юли

Среща във връзка със старта на ремонтните работи по проекта за обновяване на градската среда ще се проведе с граждани на 21 юни (сряда) от 18.00 ч. в Зала 1 на Община Горна Оряховица. Проектът предвижда реконструкция на пл. „Георги Измирлиев”, на парк „Детски кът” и изграждане на кръгово кръстовище между сградите на Общината и Пощата. На срещата са поканени всички заинтересовани фирми и граждани. Ще присъстват фирмите-изпълнители и на трите обекта и екипът на проекта. Ще бъде обсъдена организацията и етапността на работа по реконструкцията и изграждането на обектите.

Община Горна Оряховица организира официалната церемония “Първа копка”, с която ще започне  изпълнението на обект: „Реконструкция, модернизация и въвеждане мерки за енергийна ефективност на парк “Детски кът” гр. Горна Оряховица”. Церемонията ще се проведе на 03.07.2017 г. от 11.00 часа на мястото на обекта. 

Проект „Обновяване на градската среда в гр. Горна Оряховица” е финансиран по процедура на директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ  по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г. Административният договор за изпълнение на проекта е сключен на 24.10.2016 г. между Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Община Горна Оряховица, в качеството й на бенефициент.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов