Савов и първата победителка в ”Гласът на България” с концерти във Велико Търново и Горна Оряховица

Велико Търново Лайф

20-06-2017, 10:16

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Известният великотърновски музикант Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България", певицата Стелияна Христова, ще зарадват отново своята публика с два нови съвместни клубни концерта в градовете Велико Търново и Горна Оряховица.

След кратко прекъсване, музикантите излизат отново заедно на сцена, а първата от двете планирани прояви ще се състои още в края на тази седмица – вечерта на 23-и юни, петък. Домакин ще бъде един от популярните и емблематични за Велико Търново нощни клубове, в центъра на старата столица.

Веднага след тази изява, музикантите ще започнат подготовка и за съвместното участие в родния на Стелияна град Горна Оряховица, където ще гостуват в местен пиано бар.

Популярните музиканти започнаха съвместна работа преди близо три години и успяха да реализират редица изключително успешни и запомнящи се проекти. След точно една година от последният им съвместен лайф, Савов и Стелияна отново излизат на сцена заедно, за радост на ценителите.

Точните дати, градовете и местата за следващите концерти на дуото ще бъдат публикувани в официалния интернет сайт на Савов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов