Станислав Генчев доволен от жребия и програмата

Спорт

22-06-2017, 12:33

Снимка:

община Велико Търново,архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Етърци започват с домакинство срещу „Локомотив“ (Пд)

Старши треньорът на „Етър“ Станислав Генчев изрази задоволство от жребия за първенството и програмата на Първа лига. Както вече писахме, „виолетовите“ започват с домакинство срещу „Локомотив“ (Пд), от 13 есенни мача имат 7 домакинства и 6 гостувания. Най-любопитното е, че „Етър“ играе с трите гранда в последните три кръга – приема последователно ЦСКА-София и „Левски“ в 11-ия и 12-ия и завършва полусезона с гостуване на шампиона „Лудогорец“ в 13-ия кръг.

„Ясно е, че ще трябва да срещнем всички отбори, но съм доволен от жребия. Добре е, че в началото не играем срещу водещите отбори. Трябва ни време, за да влезем в ритъма на Първа лига. За нас това е добре. Надявам се в края на полусезона да сме в добра форма и срещу ЦСКА, „Левски“ и „Лудогорец“ да се представим най-добре“, заяви Станислав Генчев.

Наставникът коментира и първото домакинство на етърци срещу „Локо“ (Пд) на 14-17 юли. „Ще разузнаем локомотивци, ще гледаме техни контроли. В България отборите се познават и нищо не може да се скрие. Добре е, че започваме като домакини, но най-добре ще е, ако мачът се играе на нашия стадион „Ивайло“, добави Станислав Генчев.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)