Министър Нанков е в Търново днес за дискусия за развитието на Северна България

Мисия

29-06-2017, 04:46

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Във форума ще участва и председателят на най-голямата парламентарна група Цветан Цветанов

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще участва в Националната дискусия „Магистрала „Хемус” – възраждането на българския Север“. Тя ще се проведе днес във Велико Търново, от 14.00 часа в Голямата зала на общината.

Във форума ще участват още кметът на старопрестолния град и председател на Националното сдружение на общините Даниел Панов и Цветан Цветанов – председател на най-голяма парламентарна група и народен представител от Великотърновски регион. Неотдавна, именно Цветанов заяви пред медиите в старата столица, че ще съдейства тук да се организира такава регионална среща, на която да се разясни актуалното състояние на проекта.

Поканени за участие са народни представители от всички парламентарни групи, кметове и представители на общините и общинските съвети, през чиито територии ще премине аутобана, предприемачи, представители на строителни фирми, журналисти.

Форумът за доизграждането на големия инфраструктурен обект ще събере в старата столица представители на изпълнителната, законодателната, местната власт, бизнеса, медиите. Организатор на дискусията е вестник „24 часа”, в партньорство с Министерството на регионалното развитие и благоустройството, както и Община Велико Търново.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов