Дариха над 500 книги на горнооряховско училище

Мисия

01-07-2017, 17:05

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Библиотеката на СУ „Вичо Грънчаров“ вече разполага с над 14 000 книги и списания

Над 500 книги обогатиха една от малко съхранени през годините училищни библиотеки - тази на СУ „Вичо Грънчаров“ в Горна Оряховица. Книгите са дарение от Паша Христова-родител на десетокласник, от учениците на началната учителка Даниела Велчева, от Илиана Стойчева – бивш учител, от Методи Ценов –общественик, живеещ в София.
Това е поредно дарение за училищната библиотека, която вече разполага с над 14 000 книги и списания, до които възпитаниците имат свободен достъп. 
Библиотечният фонд се обогатява предимно чрез дарителски инициативи, за което училищното ръководство е изключително благодарно. 
Библиотеката разполага с компютри и свободен достъп до интернет, за да се стимулира набавянето на необходимата информация и разширяването на знанията,което ще доведе до по-ефективна самоподготовка. Тя  е и с  безплатен достъп до документа и книги,част от които са ноти, плочи и дискове; карти; речници; учебници и помагала; книги за деца, младежи и учители. Има достъп до интернет и програмата ЕВРОДЕСК, която е връзка с 940 еврейски активни младежки центъра. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов