Хор „Търновград“ към Цветанов: Оценяваме всеотдайния ви труд

Мисия

08-07-2017, 10:52

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Дами от хоровата формация изненадаха Цветан Цветанов и великотърновския кмет със символични подаръци

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна във В. Търново с представителки на Женския хор „Търновград“. В петък Цветанов бе в старата столица за честванията по повод 140 години от Освобождението на града.

Дами от хоровата формация изненадаха Цветан Цветанов и великотърновския кмет Даниел Панов със символични подаръчета, които са избрали специално за тях по време на скорошното си посещение в Гърция.

В южната ни съседка певиците от „Търновград“ участваха в Международен хоров фестивал, на който представиха Велико Търново и страната.

При предишната си среща с тях в края на март, Цветанов и областният координатор на ГЕРБ Даниел Панов поеха ангажимент да подкрепят финансово пътуването на формацията, създадена преди 59 години и прославяла старата столица на много големи форуми.

Във В. Търново председателят на най-голямата парламентарна група сподели, че е щастлив, задето с оказаната подкрепа изпълненията на формацията са звучали и на престижната международна сцена в гръцкия град Катерини.

Дамите трогнаха Цветанов и Панов и с благодарствени писма, които им връчиха.  „Благодарение на вас, на вашата честна дума и отзивчивост, ние участвахме в музикалния фестивал. Популяризирахме и заявихме на международната общественост любовта към хоровото изкуство и България“, се казва в благодарствения адрес, отправен към Цветан Цветанов. „Оценяваме достойно вашия всеотдаен труд и любов към силата на българския дух и просвещение“, пише още в официалното писмено обръщение до председателя на ПГ на ГЕРБ. 

 

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)