Благотворителен футболен турнир организират в с. Габровци

Велико Търново Лайф

21-07-2017, 11:04

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Средствата ще отидат за лечението на малката Йоанка

Благотворителен футболен турнир ще се проведе в събота в търновското село Габровци. Теренът в китното селище ще посрещне отборите на „Лактима Балкан”, Община Велико Търново, отбор от търновската полиция, „Мулмикс”, „Камен Карс”и други.
Събраните средства от турнира ще бъдат дарени за лечението на малката Йоана, която се бори с тежко заболяване повече от година.
Идеята за турнира е на общинския съветник от ГЕРБ Жельо Желев, който създаде и събитийна група в социалните мрежи, с която кани всички желаещи да присъстват на събитието.
„С колегата Христо Медникаров имаме амбицията и ще положим усилия да направим една много хубава традиция - провеждането на футболен турнир в с. Габровци. Надяваме се да се получи приятно и полезно за всички нас мероприятие. Приятно, защото спортуваме в хубавите летни дни, в едно от най-хубавите места на нашата община. Полезно, защото искаме да помогнем с каквото можем на хора, изпаднали в нужда. А такива никога не липсват”, споделя един от най-младите общински съветници.
Купите за победителите вече са готови, а организаторите са се погрижили на място да има хубава храна и разхладителни напитки за присъстващите.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов