Детски спортен празник ще се проведе в Ресен

Животът

02-08-2017, 07:23

Снимка:

архив, БНР

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Празник под надслов „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат” ще се проведе на 4 август, от 10:00 часа на стадиона в Ресен. Състезанието се  организира от Център за работа с деца и младежи „Отвори очи! Тук има кой да ти помогне!” и местното кметство. В продължение на два часа отборите от селата Ресен, Никюп и Самоводене ще премерят сили в състезателни и развлекателни игри „Баба и внуче” и „Щафетно бягане”. Ще има демонстрация на игрите на баба и дядо „Гори, гори кърпа”, „Отваряй, Кальо, порти”, построяване на кули от натрошени царевични кочани.
За доброто настроение на участниците и гостите на празника ще се погрижат децата от Клуб за хора и народни танци „Ресенски япрак”.
За всички  са осигурени подаръци от Община Велико Търново в лицето на Благовеста Факирова – председател на дарителското сдружение „Св. Иван Рилски”, Съюза на пивоварите в България и Младежка организация Сдружение „Младежки форум 21 век” в лицето на областния координатор на КНСБ Иванина Янкова, които са и партньори на всички младежки клубове в общината.

 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов