Двуметров сенегалец централен нападател на "Етър"

Спорт

04-08-2017, 17:07

Снимка:

Прессслужба на СФК Етър ВТ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Етър ВТ" се връща на стадион "Ивайло" за мача с "Пирин"

Алиуне Бадара излиза на терена още в понеделник, халфът Сърмов пропуска предстоящия мач

Халфът Георги Сърмов остава в „Етър”, съобщиха от великотърновския клуб. Той тренира с „виолетовите” от десетина дни и игра в контролата със „Спартак”, но до последно изчакваше вариант за чужбина. Сърмов подписва договор, но няма да е на линия за следващия мач, тъй като още се очаква жълтата му карта.

Сенегалският нападател Алиуне Бадара обаче ще бъде в групата за предстоящото гостуване на "Дунав". 194-сантиметровият таран бе привлечен преди две седмици, след като от клуба не можаха да намерят на българския пазар подходящ централен нападател. Бадара идва от португалския "Амаранте", където миналия сезон за 24 мача наниза 15 гола.

"Чувствам се добре тук, градът и отборът ми харесват. Надявам се да заиграя и да помогна на "Етър", сподели Бадара. Сенегалецът игра едно полувреме в контролата със "Спартак" (Плевен), а мача с "Верея" изгледа от трибуните, тъй като документите му не бяха готови. Въпросът обаче вече е решен и днес Бадара беше картотекиран в Българския футболен съюз. Очаква се той да направи официален дебют при гостуването на "Дунав", което е в понеделник, 7 юли, от 20:30 ч. на градския стадион в Русе.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)