Първи "Фестивал на цветовете" зарадва младите в Търново (СНИМКИ)

Велико Търново Лайф

06-08-2017, 22:56

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фестивал на цветовете ще се проведе за първи път във Велико Търново

За първи път във Велико Търново се състоя Фестивал на цветовете, който предизвика хиляди усмивки по лицата на многобройните участващи младежи. Това така цветно и презареждащо за младите лятно събитие се проведе пред паметника на Асеневци в старата столица.

Цветен прах, разпръскван от присъстващите, направи обстановката приятна и живописна, а музиката и многото положителни емоции са гаранция, че първото такова парти във В. Търново ще остави ярък спомен за всички, стекли се при паметника на Асеневци.

Въпреки, че събитието не продължи дълго, присъстващите си тръгнаха доволни и с грейнали от усмивки лица. „Надяваме се и догодина този така красив празник да се повтори в нашия град“, коментираха пред Velikotarnovoutre участници в цветния купон.

Фестивалът на цветовете  е познат и под името "Холи" и произлиза от Индия и Непал. Той е известен още като "Фестивал на любовта" и символизира победата на доброто над злото, а също пролетта, плодородието и земята. За хиляди хора по света той е вдъхновение за един празничен ден, в който могат да излязат, да се срещнат с още позитивни хора и да се потопят в красивите му цветове.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов