„Етър“ се завръща на „Ивайло“

Спорт

09-08-2017, 15:13

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стадион "Ивайло" готов до края на седмицата

Билетите за мача с „Пирин“ в продажба от четвъртък, въвеждат нов пропускателен режим на стадион

Билетите за първия мач на „Етър“ на стадион „Ивайло“ след влизането в Първа лига са в предварителна продажба от утре /четвъртък/, съобщиха от ОП „Спортни имоти и прояви“. „Виолетовите“ приемат на 12 август, от 18, 15 часа „Пирин“ - Благоевград в първото си домакинство на свой терен за сезона, в което ще търсят и дебютна победа в елита.

Цената на билетите е 6 лева за възрастни, за ученици, пенсионери над 60- годишна възраст и студенти- 3 лева. Ползващите 50% намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.

През целия ден в четвъртък и петък билетите могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, който се намира до Зоналния съвет на БФС, вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“.

В четвъртък и петък от 11:00 до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. В събота касите от северната страна отварят от 16,30 часа.

Изцяло нов пропускателен режим се въвежда от този сезон на стадион "Ивайло", съгласно изискванията и препоръките на Българския футболен съюз. Новата организация влиза в сила още за първото домакинство срещу "Пирин" (Благоевград) в събота.

Всякакъв достъп във фоайето на централния вход на стадиона, където са съблекалните, вече ще бъде невъзможен, той като оттам ще влизат единствено двата отбора, длъжностните лица за мача и служебните лица от гостуващия клуб.

Занапред посетителите на вип- ложата, ветераните, близките на играчите и представителите на медиите ще влизат от други места. Вип -гостите вече ще ползват входа вляво от централния и ще стигат до местата си през новоизградената врата за ложата.

Ветераните, близките на футболистите и журналистите, ще влизат през входа отдясно (до заведението "Шампиони-91"). За тях е обособен специален сектор на трибуните, който се намира отдясно до вип -ложите. Над него са местата за медиите.

След срещата всички притежатели на служебни карти ще излизат оттам, откъдето са влезли. Представителите на медиите ще излизат също от десния вход и оттам ще стигат до новата зала за пресконференции през външния й вход. Точно пред входа на стадиона ще бъде обособена микс-зона с табло, където журналистите ще могат да правят блиц-интервюта с излизащите футболисти.

В събота паркирането пред централния вход на стадион "Ивайло" ще бъде забранено, стана ясно още след срещата с представителите на полицията и охранителната фирма, която ще следи за реда на стадиона.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов