Двама без книжки с нерегистрирани возила и пиян шофьор на камион хванаха за вечер в региона

Крими

10-08-2017, 18:03

Снимка:

ОД МВР, архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Водач на камион, употребил алкохол хванаха служители на Пътна полиция. Миналата нощ на ул. «Магистрална» в областния град е извършена проверка на товарен автомобил, управляван от 48-годишния В. П. от с. Поликраище. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел цели 1,33 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е започнато бързо производство.

Неправоспособен водач с нерегистриран автомобил установиха служители на полицейското управление в Стражица. Снощи в 21,15 ч. в с. Бряговица е извършена проверка на лек автомобил "Опел Вектра", управляван от неправоспособния В. Г. (32 г.) от Г. Оряховица. В хода на проверката станало ясно, че регистрационните табели на возилото са издадени за друг автомобил. Същите са иззети. По случая също е образувано бързо производство.

Друг неправоспособен водач, установиха пък служители на полицейското управление в П. Тръмбеш. Вчера в с. Петко Каравелово е извършена проверка на нерегистриран мотопед, управляван от 24-годишния А. Н. от същото село. В хода на проверката е установено, че водачът не притежава необходимото свидетелство за управление на возилото е се е качил на него в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов