Първи мач от Първа лига играе „Етър“ на великотърновския стадион „Ивайло“ днес - velikotarnovo.utre.bg

Първи мач от Първа лига играе „Етър“ на великотърновския стадион „Ивайло“ днес

12 август 2017, 09:00 | Velikotarnovoutre
  • Снимка:
    архив, Velikotarnovoutre

  • Снимка:
    архив, Velikotarnovoutre

  • Снимка:
    архив, Velikotarnovoutre

 Първи мач за първенство на Първа футболна лига приема днес великотърновският стадион „Ивайло“, който е обновен за първи път от десетилетия. Днес, от 18:15 часа там ще се играе мача „Етър“ - „Пирин“ /Благоевград/. В това свое домакинство виолетовите ще търсят и първа победа след завръщането им в елита на българския футбол.

След мащабното обновление на спортното съоръжение, вече са подобрени и условията, при които старата столица ще посреща гостуващите отбори - току-що приключи ремонтът на съблекалнята от северната част на стадион „Ивайло“.

Предстои да започне обновление и на осветлението, като договорът с фирмата-изпълнител бе подписан в петък.

За почитателите на футбола и подръжници на „Етър“, които все още не са успели да купят билети за мача - днес касите от северната страна на съоръжението отварят от 16,30 часа.

Цената на билетите е 6 лева за възрастни, за ученици, пенсионери над 60- годишна възраст и студенти- 3 лева. Ползващите 50% намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.

В днешния ден паркирането пред централния вход на стадион "Ивайло" е забранено, а пропускателният режим е с нова организация. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета