НАП - В. Търново продава мансарда във Варна заради задължения на собственика й

Животът

17-08-2017, 09:37

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Първоначалната цена е 220 546 лева

НАП В.Търново предлага за продажба на търг с тайно наддаване мансарден апартамент, намиращ се в гр. Варна, ул. „Константин Величков" №32 /район Одесос/, на 5 минути от Гранд МОЛ Варна и Автогарата. Първоначалната цена е 220 546,80  лева. Това е първи търг за недвижимия имот.

Апартаментът е ново строителство, като сградата е въведена в експлоатация през 2015 г. Общата му площ е 162,8 кв. м. Намира се на шестия етаж и е разположен на две нива. На първото ниво /94,50 кв.м./ има предвидени антре, помещение с кухненски бокс, две стаи с обща баня и тоалетна, втора тоалетна, две тераси и вътрешно стълбище. Второто ниво /кула/ е с големина 23,70 кв.м. и се състои от помещение с баня и тоалетна, както и панорамна тераса на ниво кула /44,60 кв.м./. Прилежаща част към имота е избено помещение от 3,4 кв.м.

Огледи на имота и приемането на оферти за участие в търга стартират на 4 септември и ще продължат до 8 септември.  Ще се осъществяват след предварителна уговорка в часовете между 9 и 17 ч. на тел. 062/617 212. Предложения  кандидат-купувачите могат да подават до 8 септември вкл., в сградата на ТД на НАП В.Търново, гр.В.Търново, пл.“Център“ № 2, всеки присъствен ден от 9 до 17 ч.. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена, т.е. 44 109,36 лв.

Пълният текст на обявата, както и информация за всички продавани активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП -  www.nap.bg , в рубриката „Продажби". Там клиентите на администрацията могат да намерят също условията за участие в търговете на приходната агенция и техническите характеристики на продаваните машини, съоръжения и недвижими имоти, уточняват още от НАП В. Търново.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов