Рецидивист ограби със сила собственик на зоомагазин в Свищов

Крими

24-08-2017, 09:38

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В Горна Оряховица задържаха многократно осъждан за кражби

Осъждан мъж е задържан в полицейското управление в Свищов за извършен грабеж. Вчера около 15:00ч. Г.П. на 49 години от гр. Свищов, криминално проявен и осъждан за кражби, влязъл в зоомагазин в града и след нанасяне на удар в областта на лицето на собственика, от бюро откраднал 650 лева. Срещу Г.П. е образувано бързо производство.

Друг рецидивист е задържан в полицията Горна Оряховица са извършени кражби. На 07.07.2017г. в железничарския град Г.М. на 24 години от с. Козаревец отнел четири въдици и велосипед, а по-късно през деня извършил кражба и на мобилен телефон, собственост на друг гражданин. Вчера, след доклад на прокурор при Горнооряховската районна прокуратура, Г.М. е привлечен в качеството на обвиняем. Част от вещите,  предмет на престъпление, са установени и върнати на собственика им. Не е вземана мярка за неотклонение, тъй като Г.М. има наложена мярка за неотклонение “Задържане под стража” по друго производство.

Също в Горна Оряховица е образувано досъдебно производство за взломна кражба. За времето от 14:00ч. до 17:15ч. вчера, след отваряне на заключена врата от жилище в града са отнети 300 евро и около 880 лева.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов