Търновка разрязала тестисите на мъжа си с маникюр

Велико Търново Лайф

29-08-2017, 10:23

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Въпреки изненадата от ситуацията, лекарите спасили достойнството на пациента

Разярена съпруга разрязала топките на мъжа си с маникюр след лют скандал, пише днес в. „Борба”. В изблик на ярост тя първоначално захапала ръката му, след което като с гилотина посегнала към мъжкото му достойнство и с маникюр раздрала по средата перинеума и скротума. Това потвърждава пред „Борба” шефът на Втора хирургия д-р Николен Стойнов.

„Това е много рядък случай, явно са употребили солидно количество алкохол. Става дума и за болезнена ревност. За щастие, колегите са успели да зашият тестисите навреме и да спасят човека, защото буквално са били изскочили навън. Всички бяхме много изненадани от ситуацията, която е меко казано необичайна. Но това е животът… реагираме на всякакви случаи", допълни д-р Николен Стойнов.

От лечебницата се въздържат да назоват имената на пациента, за да запазят авторитета му, но разкриват, че става дума за великотърновци на около 40 г. Пострадалият пътувал често с тирове и дългите му отсъствия от дома, предизвиквали ярост у съпругата му.Според запознати двамата имали чести спречквания заради предполагаеми изневери на мъжа. Във фаталния ден двамата седнали като нормално семейство да вечерят и се почерпили, след което съпругата започнала да иска обяснения от половинката си по различни поводи. Стигнало се до спречкване и бой между двамата, а разярената жена скочила да го хапе, след което едва не го осакатила. Само своевременната намеса на медиците, повикани по спешност, е спасила мъжа. Очевидци разкриват, че след направената операция ревнивата съпруга прекарала няколко дни край леглото на увредения си спътник в живота, само за да се увери, че някоя загрижена обожателка няма да го посети.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)