Велико Търново посреща големите звезди от българската сцена на 20 септември

Велико Търново Лайф

29-08-2017, 14:45

Снимка:

Община В. Търново

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще завърши ударно в Старата столица

Велико Търново посреща най-големите звезди на българската сцена. На 20 септември старопрестолният град ще бъде домакин на ударния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Сцената ще бъде изградена в района на цирковата площадка до бул. „Никола Габровски“ и пътен възел „Качица“. Гостуването на най-популярните български изпълнители ще превърнат Старата столица в най-горещата точка у нас.

Първоначално Велико Търново не бе включено в настоящото издание на турнето. След стотици запитвания от страна местните фенове и младите хора кметът Даниел Панов проведе разговори с организаторите на голямото събитие. В резултат Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour организира най-голямата изненада за сезона – грандиозен концерт в града на Асеневци. За всички почитатели на хитовата българска музика изпълнителите ще представят своите най-популярни и най-нови песни.

Всички фенове, участващи в игрите на Facebook страниците на Coca-Cola Happy Energy Tour и The Voice of Summer Tour, ще имат уникалния шанс да спечелят пропуск, който да ги постави на метри от любимите им музикални артисти. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов