"Белица" и "Локо" - Горна грабнаха купата на килифаревския кмет

Спорт

31-08-2017, 06:12

Снимка:

"Борба"

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Отборите на „Белица- 2017“ и „Локомотив“ (Горна Оряховица) спечелиха първия турнир за купата на кмета на Килифарево. Надпреварата по повод празника на града бе в две възрастови групи и събра още тимовете на „Орловец“ (Габрово) и ФК „Севлиево“, информира "Борба".

При набор 2004 г. трофея спечелиха момчетата на Илия Пендов от горнооряховския „Локомотив“ пред домакините от „Белица- 2017“. Горнооряховчани завършиха първи по голова разлика (един гол повече), но при дузпите воденият от Илко Трифонов тим от Килифарево вкара една повече.

При децата, родени през 2008 г., двата тима си размениха местата. Първи е „Белица- 2017“, сребърните медали заслужи отборът на „Локомотив“, воден от бившия съотборник на Илко Трифонов в „Етър-1924“ Йордан Петров (Петела).

Призът „Голмайстор“ отиде при Николай Петров от Килифарево, нанизал 7 попадения в противниковата врата.

Турнирът бе организиран от новоучредения футболен клуб и кметство Килифарево. „Горди сме, че успяхме да възстановим стадиона след наводнението и че на него се провежда този турнир“, посочи кметът Димитър Събев по време на официалното откриване. Минути по-късно той подаде символично началния удар на първия мач.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов