Седем нерегистрирани возила хванати по пътищата в Търновско за три дена

Крими

01-09-2017, 11:36

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

По пътищата региона продължават да се движат моторни превозни средства без регистрация, като през последните три дни се наблюдава истински пик. Това показва справка в полицейските сводки за времето от 29-ти до 31 август.

Последният случай е от Павликени, където полицейски служители са установили товарен автомобил, който не е регистриран по надлежния ред. Проверката е извършена на 31 август в град Бяла Черква, като камионът „Форд“ бил управляван от В.М. на 37 години от гр. Златарица. В районното управление е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345, ал.2 от НК.

Бързи производства се водят и по останалите случаи, в това число срещу водача на лек автомобил с английска регистрация, който обаче не е регистриран според нормите у нас. Спрян бил на 31 август в гр. Свищов. Проверката е установила, че колата „Фиат“ е управлявана от 57-годишния П.Б. от с. Караисен.

Служители на Районното управление във В. Търново пък спряха същия ден „БМВ“ с временни табели, управлявано от 20-годишния З.Р. от с. Кесарево.  

В Свищов, на 30 август полицейски служители установили лек автомобил „Ситроен“, който е шофирал 28-годишният свищовлия Х.Е. Мъжът е известен на органите на МВР и осъждан.

Отново в Свищов и на същата дата е спипано друго нерегистрирано по надлежния ред „БМВ“, управлявано от 22-годишен мъж от с. Бохот, обл. Плевен.

На 29 август в дунавския град полицаите са хванали и още един мъж от Свищов, който си кара колата, без да я е узаконил чрез регистрация. Лекият автомобил е „Ситроен“, а водачът е на 29 години, с инициали Д.Е.

Служители на РУ Стражица пък заловиха мотопед без регистрационни табели. Проверката е извършена в с. Камен на 29 август, а 24 годишният В.Н. от с. Камен е бил и неправоспособен.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)