Спират движението по трасето на Международната колоездачна обиколка

Животът

04-09-2017, 10:17

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Временните мерки в област Велико Търново се въвеждат утре – 5 септември

От 3 до 9 септември у нас се провежда 66-та Международна обиколка на България. МВР предприема всички необходими мерки, които да гарантират безопасността на участниците. В тази връзка е създадена временна организация на движението на ППС по местата, където ще премине колоната. Един час преди стартиране, както и един час преди състезателите да достигнат съответното трасе, движението на пътни превозни средства ще бъде временно спирано от екипите на Пътна полиция.

Важно е водачите да знаят, че утре – 5 септември, в 15 часа колоната ще поеме от град Свищов, ще се отправи към Полски Тръмбеш и от там през Горна Оряховица за Елена. Около 16 часа обиколката ще премине през пътя Русе-Велико Търново, към 16.30 ч. колоната ще премине през с. Куцина, в 16.50 ч.  състезателите ще бъдат в с. Поликраище, след това ще се отправят към с. Първомайци и гр. Горна Оряховица. Там маршрутът им минава през кв. „Пролет“, центъра на града и около 17.00 часа ще преминат през гр. Лясковец. След това маршрутът на колоездачите минава през пътя Велико Търново-Елена. Те ще преминат по него след 17.15 часа.  Финалът в гр. Елена се очаква да е около 18.10 часа.

Пътна полиция препоръчва на водачите да изберат обходни маршрути за придвижване и да не планират преминаване в споменатите часови интервали по изброените шосета.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов